Australie 1

Howsiegoinmate?

Zo, inmiddels in Autralie, met een grote gehuurde ford falcon stationwagon automaat onder onze kont. Dat is wel even wennen, je hoeft alleen de versnelling in "drive" te zetten en dan allleen gas geven en remmen!  En een power dat er in de moter zit!!

In Sydney hebben we even in een hostal gezeten, en toen naar de indonesische ambassade om ons visum aan te vragen. Tegenvaller; dat duurt 7 dagen. Dus zijn we maar een beetje in de omgeving van Sydney aan het toeren en we hebben al the blue mountains en hunter valley gezien. Blue mountains heel mooie uitzichten over een heel grote vallei gezien, soort grand canyon in t klein. In Hunter valley heben we wijn geproefd, maar de australische wijn is niet echt aan te raden.

We slapen dus in de auto en zoeken telkens een mooi plekje op, dat is soms wel even zoeken maar tot nu toe telkens wel gelukt. Nu zitten we in Nelsons bay, er is hier een uitkijkpunt waar je dolfijnen kan kijken dus daar gaan we zo naartoe. Tot zover maar even, tijd zit erop. bedankt voor de tips over indionesie!

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer