Australie 2


Hee,

Jaja alweer een stukje!!! Maar de vorige was zo kort, dus nu maar even wat meer vertellen! Eerst maar even zeggen dat foto's nog wel even gaan duren, duurt erg lang om ze up te loaden en tis hier niet echt goedkoop dus we dachten dat we daar nog maar even mee wachten en dan geven we jullie wel een leuke selectie van de highlights hier!!!!!

We hebben in ieder geval al onze eerste kangaroo gezien!!!!!! In het wild en in een park. Helaas zie je ze ook erg veel dood langs de kant van de weg liggen zoals ook wombats en koala's, erg zielig!!!! Zijn ook erg bang dat er eentje bij ons voor de tuut gaat springen, maar hopelijk gaat dat niet gebeuren!! In Nelson Bay zijn we niet lang gebleven, zijn nog bij een uitkijkpunt geweest, maar het was nog best frisjes dus maar snel weer weg gegaan. Geen dolfijnen gespot :-(
Zondag zijn we terug richting Sydney gegaan en hebben we een nachtje in een Holiday Park door gebracht, weer heerlijk warm gedoucht en even alle spulletjes afgewassen en maandag weer fris door naar de ambassade van Indonesie waar we onze paspoorten weer hebben opgehaald met een visum erin, dus dat is in ieder geval geregeld!!!
Toen meteen door naar het noorden, we wilden zo snel mogelijk gaan, want door het wachten hebben we al wel wat tijd verloren, dus over de Pacific Highway gesjeesd tot in Port Macquire. Daar zijn we naar het Billabong Koala park geweest. De kans dat we de beestjes in het wild gaan zien is misschien toch wel klein en hier mochten we ze zelfs aaien, erg leuk!!!! Ook kon je in een afgezet park kangeroo's en wallabies zelf eten geven, erg gelachen, onwijs leuke beesten en ze pakken echt je hand vast als ze komen eten, zo schattig!!!!! Eerst waren ze een btje schuw maar al snel zaten ze met zijn allen om ons heen. Helaas heeft onze camera kuren, heeft ie al een tijdje maar was nu alweer even geleden, we konden dus geen foto's maken met de digitale camera. Gelukkig hadden we in Zuid Amerika al een keer een ouderwets cameraatje gekocht met nog een rolletje, was ook wel even nadenken doe dat ook alweer werkte, haha!!!! Maar we hebben dus wel foto's, als ze gelukt zijn, maar die kunnen we dus niet op de site zetten, moeten jullie nog even op wachten dus. De koala's zelf waren ook erg lief, er was er zelfs eentje met 2 kleintjes, helemaal te schattig!!!!! Eentje werd er bruut uit zijn slaap gehaald zodat wij hem even konden aaien en met hem op de foto konden, Monty, zo heette hij, had het volgens mij niet zo naar zijn zin met al die handen op hem en al dat geflits van camera's om hem heen, dus we hebben hem maar even snel een aaitje gegeven en zijn toen weer door gegaan. Wel erg leuk om er eentje levend gezien te hebben en wie weet hebben we geluk en gaan we er nog meer tegen komen in het wild??!!!!
Dinsdag snel weer doorgegaan, aangezien we geen gordijntjes in de auto hebben zijn we bij zonsopkomst wakker, dat is meestal zo rond half 7 dus lekker op tijd weer vertrokken. Lange dag gereden, maar we zitten nu lekker in Byron Bay!!! Het weer is hier al stukke beter, was rond Sydney ook wel zonnig maar nog wel koud, hier lekker slippertjes aan en korte broek!! Vandaag dagje relaxen, want van dat autorijden wordt je toch wel een btje suf, straks btje naar het strand en morgen weer door naar Brisbane. Gelukkig worden de afstanden nu minder groot, omdat we best nog wat stops willen doen voor Cairns, dus hooguit paar uurtjes rijden en dan weer relaxen!!!!!

Nu snel genieten van het zonnetje!!!!

Liefs

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer