australie 3

Hi!

We zijn al een tijdje richting noorden aan t rijden en het weer wordt telkens beter. We zitten nu aan the Sunshine Coast, klinkt goed he? We willen allebei graag gaan duiken omdat het water er zo mooi uit ziet en het hier barst van de walvissen en dolfijnen maar we mogen even een weekje de zee niet in. We hebben namelijk allebei in Byron Bay een tatoage genomen! Zie fotos. Jurgen een hele mooie manta op zn rug en Sandra een tribal op dr enkel. We zijn er allebei heel erg blij mee, behalve dan dat we er een weekje voorzichtig mee moeten zijn. 
Gisteren zijn we naar Brisbane gereden, we moesten even langs de eigenaar voor een checkup, een paar keer verkeerd gereden maar uiteindelijk gevonden. Onderweg zijn we langs Surfers Paradise gegaan, ja het heet echt zo, omdat Jurgen er 8 jaar gelden voorbij was gereden. Maar het is echt vreselijk, een Lloret de Mar in australie, allemaal grote flats en hotels, heel lelijk. Het strand was wel heel groot en er waren goede golven dus er werd dan ook veel gesurfd. In Brisbane was alles ok met de auto en toen snel naar the Sunshine Coast gereden, klein plaatsje Coolum en daar lekker geslapen. Vanochtend een wandeling gemaakt in Noosa National Park, was heel mooi langs de kust en je zou Koalas en dolfijnen moeten kunnen zien maar helaas die hebben we niet gezien. Noosa Heads is wel een leuk plaatsje maar wel voor de duurdere toeristen. Morgen gaan we weer verder, Whitsunday Islands here we come; zeilen!

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer