Indonesie 6

Weer terug uit Pantai Bira, waar we een leuk hostel hadden op een top van een heuvel. We keken uit op de zee en hebben elke avond de meest geweldige zonsondergangen gezien. We waren de enige gasten daar, maar na een dag kwam er ook een zwitsers stel. Jurgens Oren waren weer beter dus hebben we zaterdag lekker gedoken! En Sandra heeft dr eerstse haai gezien!!!! Het was wel moeilijk duiken, althans bij de eerste duik was er veel stroming, maar na even wat gezwaai en gedraai had ook San weer alles onder controle en gind het eigenijk prima. Het was mooi koraal, hoewel niet zo mooi als op de Togean islands en ook niet zo heel veel vis, dus maar goed dat we maar 1 dagje zijn gegaan!!!

Vanavond om 17.00 vliegen we naar Bali en we beloven dat we daar weer eens wat foto's gaan uploaden, er vanuit gaande dat de computers daar wat sneller en nieuwer zijn?!

Sulawesi was echt super!!! Vooral de mensen vergeten we niet snel meer, iedereen is zo aardig!!! Nog genoeg ook niet gezien natuurlijk, maar ja daar moeten we dan weer maar eens voor terug komen.......ooit!?!

Wel erg benieuwd naar Bali, zal weer wel even heel anders zijn denk ik, maar dat horen jullie de volgende keer weer!

LIEFS   

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer