laaste uurtjes in Z-Amerika

Het zit er nu echt bijna op! Over 2 uurtjes worden we opgehaald en vanavond vertrekken we naar Nieuw-Zeeland!!!!

We hebben het hier echt fantastisch gehad. We hebben zoveel gezien en gedaan en geleerd, misschien wel iets te veel voor zo' n korte tijd, want we zijn volgens mij al veel weer vergeten. Gelukkig hebben we de foto's nog als we straks weer thuis zijn!! Ook al ging er de laatste dagen vanalles mis, wat allemaal dat volgt nog, we hebben het hier over het algemeen echt super gehad!!! Tuurlijk was er af en toe wat gepiep en gescheld als de bus weer eens 20 uur vertraging had of als we ons weer eens niet verstaanbaar konden maken of andersom. We hebben echt zo ontzettend veel moois gezien en meegemaakt, als het kon zou ik zo nog 3 maanden blijven!!!

Ik zelf zou het nog wel eens terug willen naar het stukje Peru, Bolivia en Ecuador, ten eerste omdat we hier eigenlijk echt te weinig hebben gezien, vooral Bolivia dan. En ten tweede omdat ik in deze landen veel meer het idee had dat we echt in Zuid-Amerika zaten. De mensen zijn echt super, de natuur is geweldig en de Inca cultuur is prachtig!!!! Daar had ik pas echt het idee dat we aan de andere kant van de wereld zitten en dat voelde fantastisch!!!! Jur zou eerder kiezen voor Argentinie, voor de schitterende Nationale Parken, de gastvrijheid van de mensen, het toch wel Westerse gevoel en de veiligheid.

Ik denk dat we het alle twee in ieder geval zo nog een keer zouden doen, welke landen het ook zouden zijn, alles was eigenlijk even mooi en van alle landen hebben we veelste weinig gezien!! Dus wie weet.............

De laatste foto's van Peru en Bolivia volgen echt snel, helaas zijn de computers de laaste tijd te traag om alles te uploaden. Dit wordt in Nieuw Zeeland mijn eerste taak, beloofd!!!!

Ik ga nu even plaats maken voor iemand anders, geloof dat er hier int hostel nog wat meer mensen zijn die behoeften hebben om even met het thuisfront te communiceren!

Liefs, volgende keer uit Nieuw Zeeland

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer