Thailand

Hallo allemaal!

Het laatste verhaal...

We waren gebleven bij Pai, een relaxt dorpje boven Chiang Mai. Daar hebben we niet veel gedaan, we zaten op een stuk land met wel een leuk hutje, met open badkamer. We hebben de bus gepakt naar Bangkok en daarna gelijk door gegaan naar Koh Chang, een eiland in het oosten van Thailand. Willemijn had ons getipt over the Paradise Cottages, en Ronald en Marrije waren er ook al enthousiast over, dus we hoopten dat het leuk zou zijn. We werden er savonds afgezet en er stond een sjiek uithangbord, dus we dachten: oh oh ; duur! Eerst een stuk lopen over het paadje naar beneden, maar daar zagen we een paar armzalige hutjes staan. Gelukkig hoorde dat niet bij Paradise Cottages, en toen kwamen we aan bij het hostel zelf. Dat zag er erg mooi uit, hangmatjes, alles heel mooi ingericht (zie fotos). Ze hadden nog 1 hutje, en gelukig was t niet duur. En de volgende dag was t uitzicht ook niet verkeerd, mooie blauwe zee! Er was een goede keuze aan boeken om te lezen, dus dat hebben we dan ook heel veel gedaan. Verder een dagje een brommertje gehuurd, en dat ging maar net met zn tweeeen, want de hellingen waren errrrrug steil en bochtig!

Nog even flink wat zon gepakt, we moeten jullie natuurlijk wel flink jaloers maken met een mooie bruine tint! Jurgen heeft nog een dagje gedoken; met een groepje van maar 4 mensen, dus lekker rustig. Koh Chang heeft geen geweldige duikreputatie, maar het viel nog wel mee. Veel grote scholen vissen, een enorme "pufferfish" en veel mooi koraal.

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer