vlucht geannuleerd

Halo allemaal,

We zouden eigenlijk vandaag om 12.25 vertrekken naar Santiago de Chile, maar na uren wachten op het vliegveld kregen we te horen dat onze vlucht wegens een negatieve evalutatie van het vliegtuig is geannuleerd..........

Aan de ene kant wel balen, maar aan de andere kant ook wel prima, we vliegen maandag pas door naar Nieuw Zeeland dus we hebben nog tijd genoeg en ze hebben ons voor een nachtje ondergebracht in het super chique Plaza Hotel midden in La Paz, met lunch en diner en morgenvroeg weer een transfer naar het vliegveld, niets te klagen dus!!!!

Zoals jullie ook wel hebben gemerkt is er een hoop veranderd op de site, wij hebben zelf ook al gemerkt dat niet alles meer zo werkt zoals het was of zoals het hoort. Mocht je dingen hebben die niet kloppen, verhalen die niet kloppen, foto´s die je niet kan openen of wat dan ook laat het ons dat weten. Dan kunnen wij even een mailtje sturen naar de webmaster, je kan dit ook zelf doen door op de site bij contact een mailtje te versturen.

Nou wij gaan nog even een dagje extra genieten van La Paz en ons eindoordeel over Zuid-Amerika volgt nog wel vanuit Santiago, als we er ooit gaan komen??!!

Kus

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer